Rss

Contact

Ne puteti contacta oricand la adresa monseniore [at] gmail.com sau lasand comentarii in aceasta pagina. Daca aveti idei de noi piese pe care le-am putea monta, sugestiile voastre sunt asteptate in rubrica de comentarii. Va multumim.

Disclaimer:
– Site-ul acesta nu este afiliat în nici un fel cu redacția de teatru radiofonic din cadul Societății Române de Radiodifuziune, deci nu ei organizează castingul, piesa rezultată nu va ajunge la radioul public, nu vă garantăm că regizori talentați vă vor descoperi ascultându-vă aici. Tot ce vă putem garanta sunt 1000 de ascultători fideli deocamdată.
– Dacă veți trece de casting și vom înregistra piesa, veți primi produsul finit și îl veți putea folosi cum veți crede de cuviință, inclusiv să vă prezentați la interviuri sau alte castinguri cu el.
– Piesa rezultată va putea fi descărcată de oricine pe acest site, fiind un produs în regim de copy-left. Numele dumneavoastră va fi asociat rolului respectiv în distribuția piesei.
– Acest proiect este inițiat de niște oameni pasionați de teatrul radiofonic, este făcut fără nici un scop material, doar din pură pasiune, deci nu va exista remunerație pentru actori.
– Dacă veți fi aleși în urma procesului de casting, înregistrarea piesei o veți face singuri, acasă, noi vom face montajul, adăugarea efectelor sonore și regia. S-ar putea să fiți rugați de regizor să re-înregistrați anumite replici cu o anumită interpretare în vedere. Tot procesul se va desfășura prin email. Nu va exista o adunare fizică a actorilor și a regizorului într-un studio.
– Participianții la casting sunt de acord implicit cu condițiile din acest disclaimer.


Comment (1)

  1. Steve Kaufmann

    Există vreo modalitate de a descărca aceste fișiere pentru a asculta pe un player MP3 pentru a utiliza pentru învățarea limbii române?

    Steve Kaufmann
    Vancouver, Canada

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *