Rss

Atelierul de teatru radiofonic

V-ati dorit vreodata sa interpretati un personaj de teatru radiofonic? Daca da, acum aveti ocazia sa o faceti. Piesa nu va fi difuzata la radio, dar va aparea online pe acest site si pe cele care vor decide sa preia piesele noastre. Castingul este deschis permanent aici, mereu sunt piese de jucat cu conditia sa existe si oamenii entuziasti care sa vrea sa participe in ele. Pentru rolurile disponibile si indicatii pretioase, vizitati pagina de Casting.


What do you think of this post?
 • imi place (18)
 • neutru (0)
 • nu imi place (0)

Comments (3)

 1. Ion Constantin

  Buna ziua,de ceva vreme am inceput sa ma implic in proiecte de teatru,colegii au spus ca ma descurc bine,daca scrieti pe google piesa UN TITLU FARA CARTE,puteti asculta piesa care este postata pe trilluliu,Piesa se bazeaza pe o poveste trista dar adevarata,Imi doresc din suflet sa joc in cat mai multe proiecte,multumesc pt faptul ca oferiti sana unor oameni ca noi,.contact tel.0721843532

 2. remus

  ar fi o experienta uriasa pentru mine sa pot da viata unui personaj , as fi foarte incantata.

 3. Oana

  Da m-as bucura sa mai bifez o dorinta,aceea de a interpreta un personaj de teatru radiofonic.Am voce,sentimente si buna vointa de a reusi.Astept un raspuns pozitiv de la voi.Am uitat sa va spun ca moderez la un radio online.Multumesc anticipat!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *